11 Temmuz 2018 Çarşamba

Chicory kurutulmuş kök yaygın pişirme kullanılan bir otlu bitkidir.

Chicory kurutulmuş kök yaygın pişirme kullanılan bir otlu bitkidir.

En iyi bir canlandırıcı kahve içmek için bir yedek olarak bilinen ve ikinci aksine kafein içermez. Hindiba 'nin kullanımı ve zarar verdiği sık karşılaşılan tartışmalara konu olmaktadır.
Ürün yararlı nitelikleri bir yeri vardır, ama yanlış kullanım ve aşırı doz olası olumsuz yan etkileri.

Kısa tarih turu
Bitki yetiştirmek yaklaşık 5 bin yıl önce Mısır 'da başladı. Bu dönemden önce yapraklar hayvanlar tarafından beslendi. Antik Yunanlılar ve Romalılar salatalara hindiba kökleri ekledi. "karaciğer arkadaşları" denilen şifa kökleri, referanslar, Horace, Ovid, Galen eserleri bulunmaktadır.

Avrupa 'da, bitki sığır beslemek için 17 yüzyılda büyümeye başladı. Hala kökleri ilk kavrulmuş ve bir içecek olarak tüketilen belirsiz. Bir efsaneye göre, Spread Sultan Süleyman 'ın ihtişamlı tarafından terfi etti. Bu hizmetçilerin kahve çaldı, hindiba ile karışık ve bazı ilahi bilinmeyen içki demlenmiş söyleniyor. Cetvel onu satın almak için emretti, tat o hırsızlar bağışladı ve Chicory kullanımı izin Sultan sevdim.

Ürün başka bir sürümüne göre Napoleon zaman, 1808 yılında "sömürge abluka" başlatılan, böylece favori içecek-kahve Fransız mahrum kabul edildi. Yaptırımlar kaldırdıktan sonra bir katkı olarak kullanılmak üzere devam etti.

Ne hindiba olur
Bir endüstriyel ölçekte iki tür yetiştirilmiş: salata ve sıradan. Kökleri özel ekipman yoluyla yerden ayıklanır. Sonra da ateşe maruz kaldılar. Satılık hindiba sorunu çeşitli formları vardır.

Çözünür – hammadde Buharlık, drieded ve bir toz devlet ezilmiş. Teknoloji gözlemlendiği zaman, özellikler korunur.
Sıvı konsantresi rhizomlardan gelen evaporasyonlama bileşenleriyle elde edilir. Bu seçenek en doğal ve yararlı olarak tanınır.
Besin en düşük konsantrasyon kavrulmuş, zemin ürünüdür.
Faydalı Özellikler
Hindiba kullanımı doymuş bileşimi ile şartlandırılmış:

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o INULİN (insülin ile karıştırılmamalıdır) dan 40% 60;
Karoten, vitamin C, B;
Demir, fosfor, manganez;
Kalsiyum, potasyum, sodyum;
Yaprakları kolin içerir.
Bitki inulin konsantrasyonu önde gelen pozisyonu kaplar-fructose 9 Final kalıntılarının oluşan bir polisakkarit. Enzimler ile bağlantılı olarak madde geri fructose dönüştürülebilir.

INULİN bir gıda katkı maddesi olarak kullanılır. Bu gıdalarda yağ varlığı simüle, böylece çanak genel kalori içeriğini azaltarak. Kalsiyum asimilasyonu teşvik, kemik yoğunluğu büyümesi, dokunulmazlık güçlendirilmesi.

Kavrulmuş kökünün Kalorik içeriği 265 kcal ile 100 g arasında değişmektedir.

Buna ek olarak, hangi haksız çöp olarak kabul bitki, yararlı özellikleri bir dizi vardır.

Kafein eksikliği rağmen, İçecek iyi canlandırıcı ve protein bileşenleri sayesinde tonlama.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder